Deschiderea examenului de disertație către industrie

 Emoții mari și bucurie de toate părțile la sustinerea dizertație Masterului de Scenaristică – 2023!

 În premieră absolută in istoria sectiei noastre, catedra de Scenaristică a UNATC reprezentată de prof. univ. dr. Lucian Georgescu (profesor coordonator Master Scenaristica) și asist. Emil Vasilache, a deschis examenul de dizertație către industrie. Cei cinci absolvenți din promoția 2023 au avut astfel ocazia să-și prezinte proiectele de lungmetraj de master în fața unor producători importanți ai cinemaului românesc.

 Suntem onorați că i-am avut alături de noi pe Laura Baron, Marian Crișan, Alina David (Castel Film), Oana Giurgiu (Libra Film), Cătălin Mitulescu(Strada Film), Paul Negoescu, Anca Puiu(Mandragora) și Tudor Reu (Mobra Film).

 Producătorii au avut ocazia să intre în dialog cu studenții și să evalueze potențialul poveștilor lor si s-au aratat foarte interesati de posibilitatea dezvoltarii proiectelor. Cei cinci absolvenți au impresionat prin sinceritatea cu care au prezentat proiectele, prin particularitatea poveștilor lor și mai ales prin asumarea cu care și-au explorat preocupările tematice. Felicitări Bogdan Drumea, Mihai Găinușă, Irina Huțu, Adrian Ionescu și Andrei Șianțiu!

 Avem încredere că feedback-ul primit va contribui la dezvoltarea pe mai departe a absolvenților noștri și la pregătirea pentru o carieră în domeniu. Le urăm mult succes!